terug

NIEUW BIJ THERMOROSSI : INBOUWHAARDEN ESPRIT

Esprit 490 MET BEPERKTE INBOUWDIEPTE

Kenmerken :  Uitgerust met de PelletPower zelfreinigende brandertechnologie. De verbrandingskamer en branderpot zijn gemaakt van gietijzer. De Esprit 490 inzethaard is voorzien van Thermorossi's Easy Cleaning en Thermocore technologie. Deze kachel kan worden gekanaliseerd, met een regelaar om de lucht van voren naar achteren te verdelen. Hij heeft ook een afneembare handgreep en een wekelijkse chronofunctie  met 3 tijdsblokken per dag. Hij is uitgerust met een waarschuwing bij een leeg pelletreservoir. De kachel gebruikt FGR technologie (recyclage van rookgassen) om een milieuvriendelijker verbranding te bekomen.

Opties: Room control, Wifi-module, sokkel , vulkit.

Esprit 540 MET BEPERKTE INBOUWDIEPTE

Kenmerken :  Uitgerust met de PelletPower zelfreinigende brandertechnologie. De verbrandingskamer en branderpot zijn gemaakt van gietijzer. De Esprit 540 inzethaard is voorzien van Thermorossi's Easy Cleaning en Thermocore technologie.. Deze kachel kan worden gekanaliseerd, met een regelaar om de lucht van voren naar achteren te verdelen. Hij heeft ook een afneembare handgreep en wekelijkse chronofunctie  met 3 tijdsblokken per dag. De lade is geïntegreerd in de Esprit 540. Hij is uitgerust met een waarschuwing bij een leeg pelletreservoir. De kachel gebruikt FGR technologie (recyclage van rookgassen) om een milieuvriendelijker verbranding te bekomen.

Opties: Room control, Wifi-module, sokkel.

 

Esprit 600

Kenmerken : Uitgerust met de PelletPower zelfreinigende brandertechnologie. De verbrandingskamer en branderpot zijn gemaakt van gietijzer. De Esprit 600 inzethaard is voorzien van Thermorossi's Easy Cleaning en Thermocore technologie. Deze kachel kan worden gekanaliseerd, met een regelaar om de lucht van voren naar achteren te verdelen. Hij heeft ook een afneembare handgreep en een wekelijkse chronofunctie  met 3 tijdsblokken per dag. Hij is uitgerust met een waarschuwing bij een leeg pelletreservoir.
De lade is geïntegreerd in de Esprit 600. De kachel gebruikt FGR technologie (recyclage van rookgassen) om een milieuvriendelijker verbranding te bekomen

Opties: Room control, Wifi-module, sokkel.

 

Informatie aanvraag 'NIEUW BIJ THERMOROSSI : INBOUWHAARDEN ESPRIT'

(*) Verplichte velden