GROOTHANDEL EN IMPORTEUR

G-Systems is invoerder en groothandel van systemen op houtpellets en hout

Heeft u interesse in één van onze producten, vul dan het contactformulier in. Wij verwijzen u dan graag door naar de voor dichtst bijzijnde verdeler. De verkoop van onze producten gebeurt steeds exclusief via de erkende vakhandel. Wenst u zelf verdeler te worden, contacteer ons dan via e-mail info@gsystems.be.

G-Systems, de juiste partner voor wie interesse heeft in innovatieve verwarmingstechnieken met het oog op lage energiekosten, gebruiksgemak en het milieu !

JARENLANGE ERVARING EN GROENE GROOTHANDEL

G-Systems bvba is een dynamisch bedrijf gevestigd te Lokeren. Ann Van Bastelaere, zaakvoerder : "De interesse in nieuwe energievormen is mij eigenlijk met de paplepel meegegeven. Ik weet nog goed toen ik in het vierde leerjaar zat, dat ik met de krant naar school ging met een foto van mijn papa op de voorpagina met de titel "In Eksaarde valt de energie uit lucht". Één van de eerste warmtepompen in België was bij ons ontwikkeld."

Sinds de jaren 90

Het was ook mijn vader die begin de jaren negentig op een buitenlandse beurs de eerste keer pellets gezien had. Het staalzakje heeft jaren op zijn nachttafel gelegen. Toen hij er als een van de eersten mee in België begon, bekeek iedereen hem toch wel met zekere argwaan. Maar hij geloofde erin.

Hij praatte er zo dikwijls over dat mijn moeder ooit op een bruiloft aan een dokter lachend opmerkte dat ze dacht dat haar man aan pelletitis leed. Enkele jaren later kwamen ze die dokter opnieuw tegen. Hij zei “Mevrouw ik weet nu pelletitis is geen ziekte, het is een zegen !" En zie nu zoveel jaar later is iedereen overtuigd van pellets.

Ontstaan G-Systems

In 2006 ben ik gestart met G-Systems, los van het installatiebedrijf van mijn vader en zijn we resoluut als "groene" groothandel verdergegaan.

Onze producten nu zijn dan ook enkel en alleen te verkrijgen via de vakhandel" Door het steeds opnieuw op zoek gaan, naar innovatieve toekomstgericht technieken werken wij mee aan een milieuvriendelijke toekomst.

BETROUWBARE HANDELSPARTNERS

Van primair belang bij het uitbouwen van onze zaak, is hierbij het zoeken naar betrouwbare handelspartners en kwalitatieve producten. Nieuwe concepten worden bij ons dan ook steeds eerst in proefopstelling uitgetest alvorens beslist wordt deze al dan niet op de markt te brengen. Zo heeft u als consument steeds een bijkomende zekerheid van kwaliteit. Onze producten worden enkel verdeeld via de professionele installateurs.

Eindverbruikers zullen dan ook steeds doorverwezen worden naar de meest geschikte verdeler voor een bepaald product. Bij de pelletsproducten eisen wij van de installateurs dat zij bij ons regelmatig een opleiding volgen i.v.m. onze producten.