Souvenir Steel Evo

Merk: La Nordica-Extraflame Categorie: Vrijstaande kachels Brandstof: Pellets Kleuren: Vermogen: 3,7-10,2 kW-N Rendement pellets: 90 - 92,1%
Afmetingen: L 821 x H 1122 x P 296 mm Diameter: 80 P/S Inhoud reservoir: 18 kg Gewicht: 139 kg Verbruik/uur pellets: 0,8 - 2,3 kg /uur Functie: kanalisatie

bijkomende informatie

Gekanaliseerde plate kachel op pellets • Vuurdeur, vuurhaard en vuurpot in gietijzer • Warmtewisselaar met buizenbundel (handmatige reiniging) • Frontale omgevingsventilatie / kanalisering tot 6 m, handmatig omleidbaar • Mogelijkheid van uitgang voor de kanalisering (Ø80 mm): boven, rechter zijkant • Mogelijkheid uitgang voor rookafvoer: achter, boven, rechter zijkant • Vuurhaard verwijderbaar door bevoegde assistentie • Black LCD • Afstandsbediening IR Touch met Achtergrondverlichting • OPTIES : wifi module (zwart etiket)

Kachel kenmerken

Automatische hernieuwde inschakeling na een stroomuitval

Het toestel schakelt na een stroomuitval automatisch weer in nadat het de voorziene controlecyclus heeft verricht.

chronothermostaat

Klokthermostaat met temperatuurregeling verdeeld in vier tijdvakken per dag, voor een optimaal beheer van de ruimtes.

deuren in gietijzer

De deuren van de producten vervaardigd in hoogwaardig gietijzer zijn onveranderlijk in de tijd en garanderen een constante afdichting.

Automatische regeling van de rookafzuiger (encoder).

Houdt het toerental van de rookmotor constant om een correcte verbranding van het product te garanderen.

Omgevingsthermostaat

De aanwezigheid van een omgevingssonde optimaliseert het comfort en zorgt voor een aanzienlijke beperking van het verbruik.

Reinigingssysteem glas

Een systeem dat door middel van een specifiek traject van verwarmde lucht vermijdt dat deeltjes zich op het glas van de deur afzetten.

schone verbranding

Verhoogt de efficiƫntie van de verbranding en de levensduur van de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn en vermindert tegelijkertijd het gewone onderhoud van de branderpot.

Veiligheidsdrukregelaar rookkanaal

Controleert de correcte rookafvoer en blokkeert indien nodig de lading van de pellets om problemen met de generator te voorkomen.

Veiligheidsthermostaat reservoir

Garandeert altijd een hoge veiligheidsstandaard en voorkomt oververhitting van het product in geval van storing.


Informatie aanvraag Souvenir Steel Evo

(*) Verplichte velden